Kontakt

Kontakt os og få en uforpligtende snak om mulighederne for sparring til dit belysningsprojekt.

Har du nogen spørgsmål?
Ring til os på: +45 3842 5353
Eller skriv til: kontakt@ampell.dk

Medarbejdere

Rasmus Gyberg Ampell

Rasmus Gyberg

Stifter og projektchef

Rasmus er uddannet cand.merc. og har mange års erfaring fra belysningsbranchen. Han har stiftet Ampell med ambitionen om at skabe lysoplevelser, som iscenesætter rammerne for det levede liv. Rasmus' projekttilgang tager udgangspunkt i simplicitet. Han tror på enkle og velvalgte løsninger og har et skarpt øje for den arkitektoniske og landskabelige kontekst i projekterne.

Telefon: +45 2677 1588
Mail: rg@ampell.dk
Ralf Ritter

Ralf Ritter

Projektchef

Ralf har igennem mere end 30 år i belysningsbranchen arbejdet ambitiøst med at skabe godt lys for mennesker. Med erfaring fra alle typer af projekter og et stærkt fokus på kvalitet skaber han langtidsholdbare belysningsløsninger. Han er kendt i branchen som en vellidt samarbejdspartner og servicerer primært vores samarbejdspartnere i Østdanmark.

Telefon: +45 9330 2605
Mail: rr@ampell.dk
Lars Bjernemose

Lars Bjernemose

Projektchef

Lars har igennem sine mange år i belysningsbranchen skabt stærke relationer til nøgleaktører hos alle byggeriets segmenter. Han har arbejdet med salg og ledelse for ledende europæiske belysningsvirksomheder, og som projektchef hos Ampell trækker han på sin store erfaring, når han hjælper vores samarbejdspartnere. 

Telefon: +45 2399 9016
Mail: lb@ampell.dk
Mette-Marie Lassen

Mette-Marie Lassen

Partner og formidlingsansvarlig

Mette-Marie er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus. Hendes erfaring fra klassisk arkitektarbejde bruger hun i sin visuelle og kunstneriske kommunikation af lys. Hun formår at koble belysning og arkitektur sammen i én fortælling, som formidles gennem beskrivelser, fotos og illustrationer af rumlige oplevelser. 

Telefon: +45 2845 3383
Mail: mm@ampell.dk
Morten Buss Andersen

Morten Buss Andersen

Projektleder og belysningsspecialist

Morten har en elteknisk baggrund og har mange års erfaring fra belysningsbranchen. Mortens særlige interesse og force er belysningsplanlægning af terræn- og facadebelysning. Hans passion er for de anderledes, kreative og nytænkende løsninger, der både har et funktionelt formål og er stemningsskabende. 

Telefon: +45 5210 7303
Mail: ma@ampell.dk
Malene Nielsen

Malene Nielsen

Projektkoordinator

Malene, vores dedikerede projektkoordinator og certificerede European Lighting Expert (ELE), koordinerer Ampells projekter med stor ekspertise og omhu. Hun er specialist i at forstå lys' kompleksitet og baseret på sin omfattende viden og erfaring sikrer hun, at hvert projekt udføres i høj kvalitet, med omhu og præcision i tæt samarbejde med hele teamet.

Telefon: +45 2399 9006
Mail: mn@ampell.dk
William Beier

William Beier

Fotograf og kommunikatør

William er under uddannelse som arkitekt på Arkitektskolen Aarhus og har tidligere beskæftiget sig med både fotografi, grafisk design og antropologi. Med sin alsidige kreative profil og forståelse for menneske, rum og lys i arkitekturen, indfanger og formidler han de relevante fortællinger i Ampells projekter i fotografi, grafik og tekst. 

Mail: wb@ampell.dk