Kontakt os

Kontakt os og få en uforpligtende snak om mulighederne for sparring til dit belysningsprojekt.

Har du nogen spørgsmål?
Ring til os på: +45 2677 1588
Eller skriv til: kontakt@ampell.dk

Medarbejdere

Rasmus Gyberg Ampell

Rasmus Gyberg

Stifter og projektchef

Rasmus er uddannet cand.merc. og har mange års erfaring fra belysningsbranchen. Han har stiftet Ampell med ambitionen om at skabe lysoplevelser, som iscenesætter rammerne for det levede liv. Rasmus' projekttilgang tager udgangspunkt i simplicitet. Han tror på enkle og velvalgte løsninger og har et skarpt øje for den arkitektoniske og landskabelige kontekst i projekterne.

Telefon: +45 2677 1588
Mail: rg@ampell.dk
Mette-Marie Lassen

Mette-Marie Lassen

Partner og formidlingsansvarlig

Mette-Marie er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus. Hendes erfaring fra klassisk arkitektarbejde bruger hun i sin visuelle og kunstneriske kommunikation af lys. Hun formår at koble belysning og arkitektur sammen i én fortælling, som formidles gennem beskrivelser, fotos og illustrationer af rumlige oplevelser. 

Telefon: +45 2845 3383
Mail: mm@ampell.dk
Ralf Ritter

Ralf Ritter

Projektchef

Ralf har igennem mere end 30 år i belysningsbranchen arbejdet ambitiøst med at skabe godt lys for mennesker. Med erfaring fra alle typer af projekter og et stærkt fokus på kvalitet skaber han langtidsholdbare belysningsløsninger. Han er kendt i branchen som en vellidt samarbejdspartner og servicerer primært vores samarbejdspartnere i Østdanmark.

Telefon: +45 9330 2605
Mail: rr@ampell.dk
Morten Buss Andersen

Morten Buss Andersen

Belysningsspecialist

Morten har en elteknisk baggrund og har mange års erfaring fra belysningsbranchen. Mortens særlige interesse og force er belysningsplanlægning af terræn- og facadebelysning. Hans passion er for de anderledes, kreative og nytænkende løsninger, der både har et funktionelt formål og er stemningsskabende. 

Telefon: +45 2346 7799
Mail: ma@ampell.dk
Maria Stougård Mathiasen

Maria Stougård Mathiasen

Kommunikatør

Maria er uddannet arkitekt og har mange års erfaring som lysdesigner. Hendes indgående forståelse af lysets betydning for menneske og rum, bruger hun til at formidle relevante fortællinger om Ampells visioner og projekter.

Telefon: +45 51557414
Mail: ms@ampell.dk