Brands

Ampell er distributør af en nøje udvalgt portefølje af europæiske brands af højkvalitetsarmaturer og -belysning.

Das Gute Licht

BEGA

I mere end 75 år har BEGA udviklet og produceret højkvalitetsarmaturer til stort set alle arkitektoniske segmenter - ude som inde. BEGA er verdenskendt for helt igennem kompromisløs kvalitet, langtidsholdbare armaturer og design for adskillelse. 

Den familieejede, tyske virksomhed har egenproduktion i Tyskland, 20-års reservedelsgaranti og tidløse designs. Værdier, som taler direkte ind i Ampells ambition om at levere blivende lysløsninger i høj kvalitet.

Ampell er eneforhandler af BEGA i Danmark.

bega.com

Invisible home technology

Prado & rond

Hos belgiske prado & rond arbejder erfarne udviklerteams hånd i hånd med dygtige kunstere om at skabe innovative løsninger til arkitekter. Design møder teknologi. 

Deres mål er at fremhæve det væsentlige og skjule det unødvendige. Med eksperter fra både ventilations- og lysindustrien, har prado udviklet en række armaturer, der integrerer ventilations-ventiler i belysningsarmaturerne. 

Velgennemtænkt og integreret - en tilgang som sikrer form og funktion i harmoni. 

Ampell er eneforhandler af prado & rond i Danmark.

prado.eu

It makes a difference

Prolicht

Dedikeret til dem som ved, at ethvert rum, objekt og projekt er unikt.

Prolichts specialiserede teknikere, ingeniører og designere gør forskellen, når de producerer skræddersyede, high-tech, højkvalitets arkitektonisk belysning. Belysningsarmaturerne bliver produceret dét sted, hvor Prolichts hjerte bor: i de tyrolske alper.

Med den brede produktportefølje kan arkitekter og designere skabe stemningsfulde atmosfærer - uden begrænsninger. Lysløsninger, som gør en forskel.

prolicht.at/en