20. & 21. september

Architecture, landscape & light

Ampell inviterer til Architecture, Landscape & Light: 2 dage med oplæg og vidensudveksling om arkitektur, landskab og belysning. Vi har inviteret et stærkt felt af oplægsholdere, som skal gøre os klogere på, hvad de er optagede af og arbejder på.

Program

Onsdag

Gennem 2023 fejres arkitekturen, når København som UNESCOS Arkitekturhovedstad med temaet ’Copenhagen in Common’ sætter fokus på arkitekturen og på alt det, vi har til fælles. Der er mange ting at fremhæve, men én af de ting, som byggeriet og den danske byggetradition har til fælles, er teglen – et smukt, velkendt og kulturbærende byggemateriale. 

”Tegl har spillet en central rolle i det danske velværdsbyggeri og er en vigtig del af vores bygningskulturarv. Tegl har mange fordele - det er et robust og langtidsholdbart materiale, som ældes med ynde, og som under de rette betingelser kan genanvendes. Men teglen er også udfordret, fordi materialet bl.a. er ekstremt ressourcetungt at producere. For at bringe teglen med videre ind i fremtiden, kræver det innovation og gentænkning af materialet med fokus på bl.a. CO2-udledning, ressourceforbrug og genanvendelse,” siger Nanna Flintholm, som er arkitekt og partner i AART, der er én af parterne bag projektet. 

Ligesom teglen er robust, langtidsholdbar og genanvendelig, er belysningarmaturerne valgt ud fra et levetidsøkonomisk perspektiv, høj kvalitet i design- og produktionsprocessen og ’design for adskillelse’, så enkeltdele kan udskiftes og repareres. 

bega.com

Vi glæder os til at se dig

Tilmeld dig her senest den 8. september med navn og virksomhed

Tilmeld dig her